Вівсяні пухкасики

2016-08-05 07.53.08 2
Давно, ох давно цей тег і проект не поповнювався новими рецептами. Але я втретє за два тижні зробила отакі вівсяні панкейки і вирішила, що доля їм бути тут. Мені дуже подобається, якими пухкими і тлустими вони виходять. Рецепт я взяла з інстаграму sweet_cherry_tr і трошки модифікувала, щоб додати їм тої тлустості 🙂
Нам знадобиться:
вівсянка, перемелена у борошно – 1,5-2 склянки
мигдальне молоко – 1 склянка
розпушувач – 2 ч.л.
яйце – 1 шт.
ванілька – 1 ч.л.
підсолоджувач – за смаком.

Борошно з розпушувачем перемішуємо, додаємо ванільки. Збиваємо молоко з яйцем, додаємо суху масу і ще раз добре збиваємо вінчиком. Якщо даватимете цукор чи інший солодкий інгредієнт – то його збивати з молоком і яйцем. Має вийти густа-густа маса, яка не розливається по сковороді, а ліниво вилазить з черпачка:)

Сковорідку змащуємо дуже злегка кокосовою олією і печемо кожен панкейк по 3 хвилини з одного боку на невеликому вогні. З цієї кількості виходить 7-8 отаких товстанів 😉

2016-08-05 07.56.08 1

Для поливки я використала збиті з йогуртом без наповнювача чорниці й мед. Ще смачно з варенням, арахісовим солодким маслом, шоколадом, рідким медом, ягодами – та будь-чим, чого ваша душа забажає!

 

Advertisements

2 thoughts on “Вівсяні пухкасики

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s